Νέα ΕΠΣ Φλώρινας

Το ποδόσφαιρο που θέλουμε στο σποτάκι της ΕΠΟ (VIDEO)

«Με τη ευκαιρία της έναρξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019 και της εκκίνησης του εξαετούς (2018-2024) πλάνου ανάπτυξης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Μπάλα παντού», η Ε.Π.Ο. προχώρησε στην παραγωγή ενός σύντομου video με πλάνα από αναπτυξιακές εκδηλώσεις της, στις οποίες αγόρια και κορίτσια απολαμβάνουν την επαφή με την μπάλα και συμμετέχουν με χαμόγελο στο παιχνίδι.

Πρωταρχικός στόχος του πλάνου «Μπάλα παντού» είναι η διάδοση των ευγενών αξιών του αθλήματος σε πλατιά κοινωνικά στρώματα και η οργανωμένη ανάπτυξή του προς όφελος του ίδιου του αθλήματος και της κοινωνίας.

Οι Εθνικές Ομάδες, το γυναικείο και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι ακαδημίες, η εκπαίδευση προπονητών και οι κοινωνικές δράσεις είναι τα βασικά πεδία στα οποία δίδεται έμφαση μέσω ειδικών προγραμμάτων που στηρίζονται από τη FIFA και την UEFA και υλοποιούνται με την αγαστή συνεργασία δεκάδων κοινωνικών φορέων και των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Κι αυτή ακριβώς η κινητοποίηση εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού, καθώς επίσης εθελοντών που αγαπούν το ποδόσφαιρο θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της εν λόγω πρωτοβουλίας της Ομοσπονδίας. Για να παίζεται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας το ποδόσφαιρο που θέλουμε»!