Νέα ΕΠΣ Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την ΕΠΣ Φλώρινας και το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το 1ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που διεξήχθη την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Φλώρινας.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - 2

Επικεφαλής εκπαιδευτής ήταν ο κ. Νικόλαος Β. Γκούρτσας, Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων – ECOSEP ο οποίος με τη βοήθεια της ομάδας του δίδαξε στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, βήμα προς βήμα, με πρωτοποριακό τρόπο, μεθόδους πρώτων βοηθειών όπως η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση. Επίσης μίλησε για τους μύθους και τη πραγματικότητα σχετικά με τις πρώτες βοήθειες και αναφέρθηκε σε θέματα όπως η “Αλυσίδα της Επιβίωσης”.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - 4 Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - 5

Οι παρευρισκόμενοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα των πληροφοριών και των μεθόδων και δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από το υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - 7

Από την ΕΠΣ Φλώρινας παρόντες ήταν ο πρόεδρος Κωσταντίνος Αντωνιάδης, ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Παντελής Παπαϊωάννου και ο ταμίας Ναλπαντίδης Στέφανος.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - 6

Η ΕΠΣ Φλώρινας ευχαριστεί τον κ. Γκούρτσα και την ομάδα του για όσα μας δίδαξαν, για τους μύθους που κατέρριψαν και την ανάδειξη της πραγματικότητας σχετικά με τα συμβάντα πρώτων βοηθειών και επιθυμεί να ανανεώσει το ραντεβού για ένα επόμενο σεμινάριο στο μέλλον.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - 3