Νέα ΕΠΣ Φλώρινας

Μήνυμα από την ΕΠΣ Φλώρινας για το 2019

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Φλώρινας εύχονται στους Φλωρινιώτες φίλους του ποδοσφαίρου και σε όλον τον κόσμο η νέα χρονιά να φέρει προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία και αγάπη και να αποτελέσει μια νέα αρχή για τη ζωή του καθενός και της καθεμιάς.

Ευχόμαστε οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι των ομάδων να είναι υγιείς. Οι ποδσφαιριστές να αγωνίζονται σωστά, με πάθος και ήθος και με βάση τους κανόνες του “ευ αγωνίζεσθαι”. Οι προπονητές να έχουν σοβαρότητα και να είναι εργατικοί, μεταδίδοντας σωστά τις γνώσεις τους. Οι παράγοντες να επιτελέσουν τους στόχους τους και τα καθήκοντα τους με σεβασμό στο ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοι των ομάδων να αποκηρύξουν την βία και να γεμίσουν τα γήπεδα για να απολαύσουν τα παιχνίδια και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες τόσο των ομάδων τους όσο και των αντιπάλων.

Ως ΕΠΣ Φλώρινας, αποτελούμε συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους παραπάνω συντελεστές και θα προσπαθήσουμε με αισιοδοξία, αγάπη, ισονομία και διαφάνεια να αγωνιζόμαστε για την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας και την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν. Ευχόμαστε το Φλωρινιώτικο ποδόσφαιρο να φτάσει κάποτε στις κορυφαίες θέσεις.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2019.-

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Αντωνιάδης

Ο Γεν.Γραμματέας
Χρήστος Γιαπράκης

Λογότυπο ΕΠΣ Φλώρινας