Παράδοση απινιδωτή από την Π.Ε. Φλώρινας στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας

Έναν πλήρως αυτοματοποιημένο απινιδωτή παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας στους εκπροσώπους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας, την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Πρόγραμμα Απινίδωσης Δημόσιας Πρόσβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Θωμάς Γάκης».

Στην παραλαβή του φορητού εξοπλισμού, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος  Κωσταντίνος Αντωνιάδης, ο Αντιπρόεδρος Α΄ Νικόλαος Μουρατίδης, ο Αντιπρόεδρος Β΄ Αυγουστίνος Αρχιμήδης, ο Γραμματέας Ανδρέας Θεοφανίδης, και τα μέλη Κωνσταντίνος Δούμτσης, Στέφανος Μίγκος, Δημήτρης Οκλαλιώτης και Χρήστος Τραϊκος.

Ο απινιδωτής θα τοποθετηθεί στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας, με σκοπό την ασφάλεια των συμπολιτών μας, αθλουμένων και μη αθλουμένων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, για την παραχώρηση του απινιδωτή και επισήμανε ότι θα συμβάλει στην πρόληψη των περιστατικών καρδιακής ανακοπής.