Νέα ΕΠΣ Φλώρινας

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΠΣ Φλώρινας με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας

Την Πέμπτη 3-9-2020, αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Φλώρινας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντωνιάδη Κωνσταντίνο και εκπροσώπους σωματείων συναντήθηκε στο Δημαρχείο Φλώρινας με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μούλελη Ηλία.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η οικονομική ενίσχυση των σωματείων από την πλευρά του Δήμου, καθώς όπως είναι γνωστό, τα σωματεία  διέρχονται μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε παροχή ενίσχυσης (2500 ευρώ) για κάθε ενεργό σωματείο, το οποίο συμμετέχει στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φλώρινας. Επίσης, ζητήθηκε να αναλάβει ο Δήμος τη δαπάνη ηλεκτροδότησης των γηπέδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μούλελης, ο οποίος φάνηκε άριστος γνώστης των αθλητικών θεμάτων αλλά και ειδικότερα των ζητημάτων του τοπικού ποδοσφαίρου, δεσμεύτηκε για την άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σωματεία.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και οι δυο πλευρές συμφώνησαν  για στενή συνεργασία το προσεχές διάστημα προς όφελος των αθλητικών σωματείων του Δήμου Φλώρινας.

Λογότυπο ΕΠΣ Φλώρινας